Rotary Kerstloop in Santpoort

Rotary Kerstloop in Santpoort
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

De Rotary organiseert ook dit jaar, maar nu in Santpoort, op zondag 9 december tijdens de Kerstmarkt de superleuke Rotary KerstLoop! Voor jong en oud, geoefend en ongeoefend én voor het goede doel! Dit jaar is dat de Stichting Kind en Brandwond!

Deelnemers zijn vanaf 12.00 uur welkom op het landje van Scholz bij het centrum in Santpoort-Noord en na een spetterende warming-up valt om 13.00 precies het startschot. De leukste kerstmarkt van Noord-Holland start om 14.00 uur met eer dan 100 sfeervolle kramen met een enorm divers aanbod.

Voor de tweede loop zijn de deelnemers vanaf 15.00 uur welkom op het landje van Scholz en na de warming-up is de start om 16.00 uur.
Voor de gefinishte lopers en het publiek is vanaf 16:30 uur de Santa-Afterborrel bij de lokale horeca.

De Rotary Kerstloop Santpoort komt in de plaats voor Santa Run die in 2016 en 2017 plaatsvond in IJmuiden.

%d bloggers liken dit: