Tribute met meer dan dertig muzikanten

Tribute met meer dan dertig muzikanten
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Aan het muzikale eerbetoon aan de overleden zangers Natascha Klobedanz, komende zaterdag 1 december in het Thaliatheater in IJmuiden, werken meer dan dertig muzikanten mee. Het wordt een vol programma, dat direct om 20 uur begint en even na middernacht zijn finale kent waarbij iedereen op het podium staat.

Bij binnenkomst in het Thaliatheater speelt het semi-akoestische kwartet Drie Vierkante Meter in de foyer. Rond kwart voor negen start in de zaal het voorprogramma: een gelegenheidsband onder leiding van Thijs Huijbens, waaraan tien muzikanten hun medewerking verlenen. Om half tien begint Full Count aan zijn eerste van twee uitgebreide sets, waarbij diverse zangers, gitaristen en blazers het podium betreden die in de afgelopen elf jaar wel eens met de band en Natascha hebben gespeeld.

Niet alleen alle muzikanten, ook het Thaliatheater, het geluidsbedrijf JR Productions, Korf catering en andere leveranciers werken vrijwel belangeloos mee om de opbrengst van de avond zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan de spaarrekening voor het achtjarige dochtertje van Natascha. Bij de entree staat een bus voor extra donaties ,die ook kunnen worden overgemaakt aan NL74 INGB 0009 6738 56 (t.a.v. GJA Huijbens i.z. Natascha). Er is nog een beperkt aantal toegangskaarten à 7,50 euro te koop via www.fullcount.nl en www.thaliatheater.nl