Muziektent in Santpoort geopend

Muziektent in Santpoort geopend
Foto RTV Seaport / fotograaf Ton van Steijn

Zaterdagmiddag was het zover en ging een lang gekoesterde wens van veel Santpoorters in vervulling en werd de Aart Aarts muziektent officieel in gebruik genomen. Na het onthullen van een gevelsteen werd door alle aanwezigen een toost op de afronding van dit mooie initiatief uitgebracht.

Na het overlijden van Aart Aarts in 2013 is door de familie en vrienden het initiatief genomen om het “Aart Aarts Fonds” op te richten. Aart was dertien jaar één van de drijvende krachten achter het dorpsfeest in Santpoort waarvan de kortebaandraverij op de eerste donderdag van augustus het hoogtepunt is. Doel van dit Fonds was een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, saamhorigheid en welzijn in Santpoort met als resultaat een muziektent in het hart van het dorp.