Landgoed Duin & Kruidberg opent Spa & Wellness

Landgoed Duin & Kruidberg opent Spa & Wellness
© RTV Seaport / PR

De langgekoesterde wens van Landgoed Duin & Kruidberg is werkelijkheid geworden! Afgelopen weekend is het eerste gedeelte van Spa & Wellness ’t Princenbosch geopend.

Het is nu mogelijk om als gast van het Landgoed naast de culinaire beleving, het genieten van de natuur & cultuur en het ontdekken van de sportieve mogelijkheden in de nabije omgeving, heerlijk tot rust te komen en te werken aan het algehele welzijn door een bezoek te brengen aan “’t Princenbosch”.

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord en is van origine het grootste woonhuis van Nederland. In het landgoed zijn nu een viersterrenhotel, congrescentrum, Michelinster-restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK gevestigd.