Baby Jayden vindt gouden wikkel uit de Boekstartkoffertjes

Baby Jayden vindt gouden wikkel uit de Boekstartkoffertjes
©RTV Seaport / PR

Afgelopen zaterdag is D]de gouden wikkel uit de boekstartkoffertjes gevonden door baby Jayden Koops. In de bibliotheekvestiging in IJmuiden waren de ouders van Jayden blij verrast met het verrassingspakket.

Sinds vijf jaar doet Bibliotheek Velsen mee met het leesbevorderingsprogramma BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen via de gemeente en het consultatiebureau een bon voor een gratis lidmaatschap. Bij inschrijving krijgen de ouders ook het BoekStartkoffertje cadeau. In dit koffertje zitten twee boekjes om direct voor te lezen.

Naast een gratis abonnement en het BoekStartkoffertje organiseert Bibliotheek Velsen ook de voorleesactiviteit BoekStartPret voor de allerkleinsten (0 tot 3 jaar).
De eerstvolgende BoekStartPret in Velserbroek is vrijdag 9 november om 10.00 uur. In IJmuiden is dit op vrijdag 30 november. Meer informatie hierover is te vinden op www.bibliotheekvelsen.nl.