Hardloop clinics bij Suomi

Hardloop clinics bij Suomi
Foto RTV Seaport/PR

In november starten bij atletiekvereniging Suomi twee 10-weekse hardloop clinics voor beginners. Tijdens deze hardloop clinic leer je op verantwoorde manier op eigen tempo minimaal 5 kilometer te hardlopen om op zondag 27 januari 2019 fit aan de start te staan van de Krinkels Beeckestijncross.

AV Suomi heeft voor beginnende hardlopers het juiste programma samengesteld in een gezellige hardloopgroep met een professionele hardlooptrainer. Het loopprogramma bestaat uit 10 trainingen op de atletiekbaan in Santpoort-Noord. De training begint met een warming-up, daarna volgt loopscholing en intervaltraining. Na een uur eindigt de training met een cooling-down. De testloop op zondag 20 januari en het startbewijs voor de Krinkels Beeckestijncross op zondag 27 januari is inbegrepen.

De clinics starten op donderdag 1 november om 19.30 uur en op zondag 4 november om 9.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@avsuomi.nl. Meer informatie? Kijk op www.avsuomi.nl.