135 km fietsen over strand

135 km fietsen over strand
Foto RTV Seaport/PR

De langste mountainbike-fietstocht van 135 km over het strand ter wereld ‘De Buff MTB Beachrace Hoek van Holland – Den Helder’ wordt zondag 28 oktober gereden. De start is om 08.00 in Hoek van Holland en de fietsers moeten voor 16.30 uur finishen in Den Helder onder voorwaarde dat voor 12.00 uur IJmuiden gepasseerd is.

De deelnemers gaan bij Scheveningen van het strand zodat zij om de haven kunnen rijden. Vervolgens via het strand naar IJmuiden waar de deelnemers het strand opnieuw moeten verlaten. Door de werkzaamheden aan de sluizen gaan de deelnemers dit jaar met een extra pont het kanaal oversteken. De fietsers gaan vervolgens via Beverwijk en Wijk aan Zee weer naar het strand en dan door tot aan Den Helder.

Meer informatie op de website www.mtbbeachrace.nl