KNRM op zoek naar bemanning

KNRM op zoek naar bemanning
Foto Arie van Dijk

KNRM reddingstation IJmuiden is op zoek naar een aantal nieuwe vrijwillige bemanningsleden voor de reddingboot. Ben je tussen de 18 en 45 jaar, een teamspeler, vaak beschikbaar en kun je binnen 10 minuten bij de reddingboot zijn? Meld je aan!

Reddingstation IJmuiden bestaat uit een groep van 17 enthousiaste bemanningsleden, die samen verantwoordelijk zijn voor de hulpverlening op de Noordzee. Gemiddeld kom je ongeveer 40 keer per jaar in actie en ben je in principe 24 uur per dag beschikbaar. Dit houdt in dat je elk moment van de dag door middel van een pieper kan worden opgeroepen met als uitgangspunt dat de reddingboot binnen 10 minuten na een alarmering moet varen. Voor meer info: www.knrm.nl/ijmuiden

Denk je dat jij geschikt bent als bemanningslid? Stuur een mail met je gegevens en korte motivatie naar de secretaris Peter Taale secretaris@ijmuiden.knrm.nl

%d bloggers liken dit: