Prijs voor Havengebied IJmuiden

Prijs voor Havengebied IJmuiden
© RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Het Havengebied IJmuiden is één van de winnaars van de Plabeka Bokaal 2018, een stimuleringsprijs van Platform Bedrijven en Kantoren (Plabeka). BIZ Havengebied IJmuiden kreeg de prijs in de categorie Georganiseerd Beheer omdat zij heeft laten zien dat de volhardendheid van de ondernemers tot een succesvolle BIZ kan leiden, ondanks de gecompliceerde context in het havengebied met veel criminaliteit en (haven)industriële bedrijvigheid.

Jaap Bond, juryvoorzitter en gedeputeerde provincie Noord-Holland: “We hebben heel nadrukkelijk gekeken of de werklocatie onderscheidend is door een geslaagde aanpak of een slim, vernieuwend of baanbrekend proces waarmee de locatie dan weer een voorbeeld is voor andere locaties”.

Ondernemers en gemeenten in de metropoolregio Amsterdam (MRA) die ook stappen willen zetten op het gebied van Georganiseerd Beheer, Duurzaamheid en/of Transformatie op bedrijventerreinen, kunnen daarbij de gratis hulp inroepen van en advies vragen aan Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB). Meer informatie te vinden op de website van Provincie Noord-Holland.