60e keer bazaar in de Nieuwe Kerk

60e keer bazaar in de Nieuwe Kerk
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 6 oktober zal voor de 60e keer de Bazaar van de Nieuwe Kerk gehouden worden in de Rank aan de Kon. Wilhelminakade. De Bazaar is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.Het zal een feestelijke dag worden waarbij ook aan de kinderen is gedacht met een schminktafel, sjoelen en een grabbelton.

Er zijn rijk gevulde kramen met o.a. heerlijke eigen gebakken taarten, handgemaakte kleding of andere mooie gebruiksvoorwerpen zoals een hand-gebreid plaid in bladmotief die verloot zal worden. Ook is er het Waterlooplein, het Rad van Fortuin, tweede hands boeken, muziek cd’s en film dvd’s. Dit alles verzorgd door de verenigingen en gemeenteleden.

Vanaf 12.00 uur zijn er speciale kinderactiviteiten. Het zal een binnen- of buiten gebeuren zijn, dat hangt van het weer af. Om 16.00 uur start de ballonnenwedstrijd.