Hou je visstek schoon!

Hou je visstek schoon!
Foto RTV Seaport/PR

Sportvisserij MidWest Nederland houdt morgen, vrijdag 28 september een opruimactie langs het Noordzeekanaal bij Velsen-Zuid en op de Pier van IJmuiden. Hoewel niet alle troep door sportvissers wordt neergegooid organiseert de sportvisserij regelmatig opruimacties langs de waterkant.

Bij de opruimactie worden papieren tasjes uitgedeeld met daarop de tekst ‘hou je visstek schoon’. Aan de actie doen diverse vrijwilligers mee waaronder twee medewerkers van het Apollo hotel aan de Kennemer Boulevard. Er is nog ruimte voor een paar extra handen.

Verzamelen om 16.00 aan de oevers van het Noordzeekanaal bij Oud-Velsen en om 18.30 uur bij de trailerhelling (bij de slagboom)  in Seaport Marina  in IJmuiden. Daar kan gratis geparkeerd worden om vervolgens met één auto naar de Pier te rijden. Iedere deelnemer ontvangt een attentie. Voor meer informatie en het aanmelden kunt u terecht bij Sportvisserij MidWest Nederland, info@smwn.nl of 0251-318882