Houd je visstek schoon!

Houd je visstek schoon!
© RTV Seaport / PR

Sportvisserij MidWest Nederland heeft deze week een ronde gemaakt langs het Noordzeekanaal bij Velsen-Zuid en over de pier van IJmuiden. Dit naar aanleiding van klachten van inwoners van Velsen over sportvissers die hun troep niet opruimen.

Er zijn papieren tasjes voor het afval uitgedeeld met daarop de tekst ‘houd je visstek schoon’. Zowel de sportvissers als bewoners van Velsen-Zuid ontvingen deze actie positief. Sportvisserij MidWest Nederland gaat deze actie nog een keer herhalen en hun BOA’s zullen extra rondes maken langs het Noordzeekanaal.

Op 28 september is er een opruimactie op de pier in IJmuiden. Lang niet alle rotzooi op de pier is van sportvissers maar toch houden de vissers regelmatig opruimacties. Je bent van harte welkom om mee te helpen! Voor meer informatie: sportvisserijmidwestnederland.nl / info@smwn.nl