Spaans gipsy concert in ruïne Brederode

Spaans gipsy concert in ruïne Brederode
©RTV Seaport / PR

Wegens groot succes vorig jaar gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito op zondag 19 augustus om 15:00 uur een gepassioneerd concert geven in de ruïne van Brederode. Met temperamentvolle zang en virtuoos snarenwerk wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol weemoed, passie en hartstocht.

Mónica Coronado zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn vurige gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een liveoptreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Entree €12,50 (er kan niet worden gepind) reserveren info@manito.biz of telefonisch 06-23259107 of de site www.ruinevanbrederode.nl