Zesweeks Zomerfeest in Velserduin

Zesweeks Zomerfeest in Velserduin
© RTV Seaport / PR

‘Met het nieuws over de Feestweek van IJmuiden en dorpsfeest Santpoort zou je bijna het Velserduin Zomerfeest vergeten.`zegt Mark Metselaar met een knipoog.                              In het woonzorgcentrum startte 23 juli het zesweekse feest om de bewoners zoveel mogelijk een ´vakantiegevoel in eigen huis´ te geven, door verschillende zomerse en ontspannende activiteiten. Zo zijn er veel muzikale/theater-optredens of lezingen. De IJmuidense singer/songwriter Fabiana Dammers, Lily Kok en het Delta Combo, ´Typisch IJmuiden´ door Erik Baalbergen, De Raddraaiers, Klaas Visscher, Duo Carmen, Jan Zwanenburg, En komende weken nog: zanger Harald Veenstra, Poppentheater Poppengrollen, musicalster Mariska van Kolck, Noam Vazana, Midday Singers, Johnny van Elk, Cees de Baare, Soul and Sense en 31 augustus zanger/pianist Aristakes,  als feestelijke afsluiter van het Zomerfeest.

Natuurlijk zijn er ook barbecues, uitstapjes en nog veel andere zonnige  activiteiten.