Uitslag Paardenkeuring Dorpsfeest Santpoort

Uitslag Paardenkeuring Dorpsfeest Santpoort
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Algemeen Dagkampioen  Harley van Ponydijk voorgebracht door Bianca Koerts

Rubriek 1 Pony’s met stokmaat tm 1.07 1 Harley van Ponydijk voorgebracht door Bianca Koerts  2 Cwincie van der Lindervelde voorgebracht door Iris Glas  3 Bentley voorgebracht door July van Poppel     4 Chevy voorgebracht door Pien. Schoonste geheel is Camilla voorgebracht door Robin en Bo Cornelissen

Rubriek 2 Pony’s 1.08 tm 1.20 stokmaat 1 Pluk voorgebracht door Jim Weel en Eva Reitra  2 Red Rabbit voorgebracht door Maudy Snijder  3 Rose voorgebracht door Indy Schneider  4 Eefje voorgebracht door Jamilla Makkor. Schoonste geheel is Desert voorgebracht door Naomi

Rubriek 3 Pony’s 1.21 tm 1.39 stokmaat 1 Casper voorgebracht door Maite Hoekstra  2 Christy voorgebracht door Charon van der Smissen  3 High Flown’s Stecy voorgebracht door Stefanie Keijer en Maartje Bosma  4 Macho voorgebracht door Maudy Selhorst en Sharita Lowies  Schoonste geheel is Rocky voorgebracht door Daan Spaansen en Tessa Vink

 Rubriek 4 D- en E-pony’s 1.40 tm 1.57 stokmaat  1 Nena voorgebracht door Demi Kandorp  2 Aurora voorgebracht door Danielle  3 Opus voorgebracht door Pleun van den Haak  4 Layla voorgebracht door Bram Spaansen  5 Gadi Diyari voorgebracht door Nadianne Wijkhuizen  Schoonste geheel is Gianni voorgebracht door Destiny van Duijn

Rubriek 5 Rijpaarden vanaf 1.58 stokmaat  1 Luna voorgebracht door Tessa van der Vlis  2 Valentino voorgebracht door Kelly Kroon  3 Galanzo voorgebracht door Lotte  4 C-jay voorgebracht door Melissa Stroet  Schoonste geheel is Didi van ’t Schermereiland voorgebracht door Twink Hogervorst

Rubriek 6 Speciale rassen  1 Imke voorgebracht door Sebastiaan Borman  2 Laura van Landmanleven voorgebracht door Eva  3 Gjendra voorgebracht door Sarah van der Poll  4 Katla van Remmerden voorgebracht door Julia Kievits  5 Rebel voorgebracht door Ashley  6 Titan voorgebracht door Tamar van Velzen  7 Nero voorgebracht door Chantal  8 M.T. Maximus voorgebracht door Maaike Vink  9 Ab Kozara voorgebracht door Marlijna Claase  10 Mistie voorgebracht door Tamara Scholte  11 Ullister voorgebracht door Kirsten  12 Mileda’s Peppy voorgebracht door Kim van Loon  13 Apollo voorgebracht door Fleur de Groot  Schoonste geheel is Zora voorgebracht door Babette Schouten

Rubriek 7 Veteranen vanaf 22 jaar  1 Daisy voorgebracht door Rosa van der Knaap  2 Ginger voorgebracht door Mariska Damstra  3 Hoefske voorgebracht door Sam Stephanus  4 Foetsie voorgebracht door Stefanie Keijer en Maartje Bosma  5 Savannah voorgebracht door Chanelle Bestenbreur  Schoonste geheel is Tornado voorgebracht door Kiki Koene