Zendtijd te koop op jaarmarkt Santpoort

Zendtijd te koop op jaarmarkt Santpoort
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Je oma of uw kleinkind de groeten doen? Leden of vrijwilligers werven voor het zangkoor of de sportclub? Uw evenement aankondigen? Of jezelf presenteren als stand-up comedian? Koop tv-zendtijd tijdens de jaarmarkt op vrijdag 3 augustus tijdens Dorpsfeest Santpoort en steun daar bovendien RTV Seaport mee.

De stand van onze lokale omroep staat ter hoogte van Lichtspel Glas in Lood (Hoofdstraat 203). Onze vrijwilligers zijn aanwezig om opnames te maken, voorlichting te geven en te collecteren: RTV Seaport is dit jaar door de Harddraverijvereniging Santpoort als goed doel van het Dorpsfeest is aangewezen. Ook zijn er zonnebrillen en oude singeltjes (45 toeren) te koop.

Voor het maken van een filmpje wordt een vergoeding gevraagd van 2,50 euro per vijftien seconden, waarbij een maximum geldt van één minuut (dus 10 euro). De filmpjes worden in de weken na het Dorpsfeest regelmatig uitgezonden en zijn dan bovendien op elk gewenst moment op www.rtvseaport.nl terug te zien.

Er gelden een paar regels: de boodschap moet positief zijn, grof, beledigend of racistisch taalgebruik is niet toegestaan, de tekst mag niet louter commercieel zijn en er moet aan de privacyregels worden voldaan. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar kan wel via nieuws@rtvseaport.nl