Fysiotherapie Maas heeft nieuwe eigenaar

Fysiotherapie Maas heeft nieuwe eigenaar
© RTV Seaport / PR

Fysiotherapie Maas in IJmuiden heeft per 1 juli een nieuwe eigenaar. Na 33 jaar heeft naamgever Marco Maas de praktijk verlaten. Zijn positie wordt ingenomen door Paul Metselaar en diens echtgenote Laura Metselaar-Groenveld. De nieuwe eigenaren waren, tot op heden, respectievelijk 17 en 15 jaar als medewerker aan de praktijk verbonden.

Voor de meeste IJmuidenaren is Fysiotherapie Maas een begrip en daarom zullen de nieuwe eigenaren de naam vooralsnog niet veranderen. De praktijk, die ooit begon onder de naam Fysiotherapie Maas en Kuperus, heeft enkele jaren terug al afscheid genomen van mede-oprichters Sjoerd en Erna Kuperus.

Fysiotherapie Maas zal met hetzelfde team en dezelfde inzet zorg blijven dragen voor de fysiotherapeutische behandeling van haar klanten.