Geslaagde 2e editie Santpoort Food Fest

Geslaagde 2e editie Santpoort Food Fest
Foto Gertjan Huijbens

Prachtig weer, veel publiek en lekker eten en drinken in een relaxte sfeer; de tweede editie van het Santpoorts Food Fest op het dorpsplein in Santpoort-Noord was afgelopen zaterdag net als vorig jaar zeer geslaagd.

De initiatiefnemers, Wijnhuis ten Bilt, Primeurshop Bol en café Bartje, hadden met diverse foodtrucks en andere aanbieders voor een afwisselend aanbod gezorgd. Bol pakte zelf culinair uit met zalm en asperges overgoten met Hollandaisesaus.  En naast de centrale bar op het dorpsplein was ook weer de wijncontainer van Wijnhuis Ten Bilt present met een ruim assortiment aan wijnen, bubbels en scropino’s. Een DJ die aangename achtergrondmuziek draaide, maakte het zomerfeest compleet.