Samenwerking Danceworks en De Danstuin

Samenwerking Danceworks en De Danstuin
© RTV Seaport / PR

Vanaf september 2018 kunnen leerlingen van De Danstuin in Beverwijk een gecombineerde Allround Vooropleiding volgen met lesaanbod bij zowel de Danstuin als bij Kunstencentrum Velsen. Op die manier hopen de scholen elkaar te ondersteunen in vakkennis en talentontwikkeling.

Een onderlinge samenwerking en het delen van expertise vergroot voor de dansers uiteindelijk de kansen op doorstroming naar MBO en HBO Dansvakopleidingen. DanceWorks Velsen zal de komende periode soortgelijke trajecten opzetten met andere dansscholen in de regio. Eerder kondigde ze al aan per september ook in Hart Haarlem te starten met een nieuwe Allround Vooropleiding en met regulier lesaanbod. De Allround Vooropleiding bestaat uit lessen in o.a. klassiek, urban, show, jazz en tap. Niet alleen het aanbod wordt gecombineerd, ook de audities en de testmomenten zijn gezamenlijk ingepland.

Geïnteresseerde dansers en danseressen vanaf 10 jaar kunnen zich aanmelden voor één van de auditiemomenten op zaterdag 7 juli en om zaterdag 8 september. Meer informatie hierover is te vinden op  www.danstuin.nl en op www.kunstencentrumvelsen.nl