Cheque voor team Dannielle

Cheque voor team Dannielle
RTV Seaport / Foto Ton van Steijn

Nicolette Roze, moeder van Danielle, ontving vandaag van de Baltic Rijders een cheque voor het team Danielle. Achttien dagen, elf landen, twee auto’s van meer dan twintig jaar oud en alleen een kaart en kompas op zak. Ronald Kooiman en zijn team namen deel aan de Baltic Sea Circle rally, die startte in Amsterdam. En niet zonder reden: doel van de tocht is geld ophalen voor een goed doel, in dit geval voor de stichting Team Daniëlle. Er werd ruim 3.000 euro opgehaald!

Danielle is overleden door het gebruik van XTC. Het doel van team Danielle is om jongeren en ouders te informeren over de risico’s van het gebruik van XTC. Hiervoor worden onder andere scholen bezocht. Voor meer informatie teamdanielle.nl.