Rode Kruis gebouw feestelijk heropend

Rode Kruis gebouw feestelijk heropend
Foto: RTV Seaport/PR

Vrijdag 25 mei werd het Rode Kruis gebouw in Velsen-Zuid feestelijk heropend in het bijzijn van veel vrijwilligers en een delegatie van de Brandweer. Na toespraken van voorzitter Mees Hartvelt, burgemeester Dales en districtsvoorzitter Joop van Burk, konden alle aanwezigen de verbouwde vergader- en lesruimte van het Rode Kruis bewonderen.

Burgemeester Dales “Ik heb als doel de wereld een stukje mooier achter te laten en daarom voel ik me verbonden met de doelen van het Rode Kruis. Ik ben blij hier vandaag te zijn en vind het mooi hoe dit gebouw nu echt voor én door de IJmond is gemaakt.” Rode Kruis IJmond voorzitter Mees Hartvelt bedankte alle vrijwilligers en allen die betrokken waren bij de verbouwing.

De afgelopen maanden is het gebouw in Velsen-Zuid stevig onder handen genomen omdat na de fusie met de afdeling Beverwijk/Heemskerk dringend een groter leslokaal en vergaderruimte nodig was. De afdeling IJmond is het logistieke centrum geworden van het district Kennemerland. De belangrijkste verandering is het toevoegen van een vergroot leslokaal voor EHBO-cursussen en andere trainingen en workshops. Tussen het Rode Kruis gebouw en de garage van autobedrijf Schweitzer is een afdak geconstrueerd dat gelegenheid biedt voor het stallen van meerdere aanhangwagens.

Opening 2
<
>
Foto: RTV Seaport/PR

%d bloggers liken dit: