Tata Steel zoek jong tekentalent

Tata Steel zoek jong tekentalent
© RTV Seaport / PR

Tata Steel nodigt kinderen uit om een tekening te maken van het werk van familieleden of bekenden die bij het staalbedrijf in IJmuiden werken. Op 20 september is het 100 jaar geleden dat Hoogovens werd opgericht. Een deel van de ingezonden tekeningen wordt verwerkt in de feestelijke activiteiten die in september worden georganiseerd. Kinderen van 12 jaar of jonger kunnen deelnemen. De keuze voor materialen en onderwerpen is geheel vrij.

De richtlijnen zijn; maximaal A4-formaat.  Uiterste datum voor het aanleveren van de inzendingen is 15 juni. De makers van de tekeningen die worden geselecteerd voor de festiviteiten krijgen daarover bericht. Overige inzenders ontvangen geen bericht. Op de achterkant van de inzending moet naam en leeftijd, huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de maker worden vermeld.

Inzendingen kunnen gestuurd worden aan: Tata Steel, T.a.v. Projectteam Centennial 2H27 S602-A, Antwoordnummer 94000, 1970 WB  IJmuiden