Hans en Grietje, de Musical

Hans en Grietje, de Musical
© RTV Seaport / PR

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op woensdag 9 mei om 14:30 uur is de smakelijke familievoorstelling te zien in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden.

 In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een feestje voor het hele gezin!