Goede start én finish op middelbare school

Goede start én finish op middelbare school
PR foto Study Consultancy

Van brugklastraining tot examentraining en alles wat daar aan studiebegeleiding tussen zit; voor deskundige hulp bij een goede start of een geslaagde eindsprint op de middelbare school kun je bij Study Consultancy terecht.

In mei organiseert het instituut in Santpoort weer groepsgewijze examentraining en in juni is er wederom een brugklastraining. Daarnaast is bij Study Consultancy natuurlijk ook individuele begeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles mogelijk.

De examentraining wordt in de tweede week van de meivakantie van 10 uur tot 13 uur gegeven in het leslokaal in Santpoort-Noord. Het betreft intensieve begeleiding in een kleine groep, waarbij onder andere wordt geoefend met examenopgaven. Het zorgt ervoor dat de kandidaten goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen de spannende examenperiode in kunnen gaan.

Meer zelfvertrouwen door goede voorbereiding, daar draait het ook om bij de brugklastraining van Study Consultancy.  Deze training, bedoeld voor leerlingen uit groep 8, bestaat uit drie sessies van twee uur en wordt eveneens gegeven in kleine groepjes. Daarbij wordt ingegaan op het gebruik van de elektronische leeromgeving, plannen, het aanleren van studievaardigheden en het oefenen met leerstrategieën. In een ongedwongen sfeer krijgen de leerlingen tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende vakken.

Voor meer informatie, zie www.studyconsultancy.nl of bel 023 – 539 2664.