Tata Steel en Telstar verlengen samenwerking

Tata Steel en Telstar verlengen samenwerking
Foto RTV Seaport/PR

Vanmiddag hebben Tata Steel en Telstar hun samenwerking verlengd. Ook in het voetbalseizoen 2018-2019 gaan Telstar en Tata Steel samen activiteiten organiseren voor jongeren in de regio. Dat varieert van zomerkampen tot Tata – Kids of Steel® jeugdclinics en het Telstar Thuis in de Wijk / Playing for Success programma.

Dat laatste is erop gericht om jongeren die het in sociaal opzicht moeilijk hebben meer zelfvertrouwen te geven. Vanmiddag ondertekenden Hans van den Berg (directeur Tata Steel in IJmuiden) en Pieter de Waard (algemeen directeur Telstar) de samenwerkingsovereenkomst in het stadion in Velsen-Zuid.

“Het is mooi om te zien hoe de samenwerking met Telstar jongeren uit de regio helpt om lichamelijk en mentaal een goede balans te vinden”, aldus Hans van den Berg. “Het is goed om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Deze samenwerking past ook prima in ons Future Generations omgevingsbeleid. Ik wil Telstar ook feliciteren met een sterk voetbalseizoen. Die plek in de halve finales van de play-offs hebben ze dubbel en dwars verdiend”, aldus Van den Berg.