Allerzielen Velsen Verlicht zoekt versterking

Allerzielen Velsen Verlicht zoekt versterking
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

De Stichting Allerzielen Velsen Verlicht stelt zich ten doel het herdenken van de doden te bevorderen door jaarlijks een viering te organiseren voor jong en oud op een van de gemeentelijke begraafplaatsen in Velsen. Kunst geldt hierbij als inspiratiebron en als motor van de verbeelding.

Het motto is het vieren van het geleefde leven. De avonden worden druk bezocht en de roep om herhaling is groot. Het succes is mede te danken aan de inzet tijdens de viering van vele vrijwilligers. De organisatie bestaat uit een Stichtingsbestuur en een projectgroep, waar idee├źn worden uitgewerkt en het programma wordt samengesteld.

Voor beiden wordt versterking gezocht. Op de site van de Stichting www.Allerzielenvelsen.nl is meer te lezen over de inhoud van de vacatures.

Voor meer informatie kunt u bellen met Alice Loeters, voorzitter Stichtingsbestuur: 0255-523086

%d bloggers liken dit: