Luisteren in het Zee- en Havenmuseum

Luisteren in het Zee- en Havenmuseum
©RTV Seaport / PR

Sinds kort kunnen bezoekers van het Zee- en havenmuseum met eigen smartphone of tablet en oordopjes of koptelefoon 12 korte verhalen beluisteren bij bijzondere objecten. In de Sleepvaartzaal het verhaal van de duiker en in de Historische Zaal het verhaal van Alida en het schip De Rembrandt. Ook in de IJmuiderzaal, de Visserijzaal, op de Brug, bij Scheveningen Radio en de Zeilmakerij zijn ‘luister’ punten. In de tentoonstelling ‘100 jaar staaltransport in de IJmond’ vertelt de 92-jarige heer Vosse over zijn werk als rangeerder. De verhalen zijn te beluisteren via de app van izi.Travel. Deze app kunt u nu al downloaden. Of scan de QR-codes in het museum. Het museum is zondag 1 april, 1e Paasdag, gesloten. Maandag 2 april, 2e Paasdag, is het museum extra geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 31 maart is het motorendraaimiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer info op www.zeehavenmuseum.nl.