Uitzendingen uitslagen in herhaling

Uitzendingen uitslagen in herhaling
Foto RTV Seaport / Ton van Steijn

Voor wie er niet genoeg van kan krijgen: onze uitzendingen van woensdagavond en donderdagochtend met alle reportages, uitslagen, commentaren en analyses van de gemeenteraadsverkiezingen zijn dit hele weekend non-stop achter elkaar te zien op Ziggo Kanaal 40 en via de livestream op de website van RTV Seaport.

Raadsplein TV heeft in samenwerking met de gemeente Velsen vele uren live-tv gemaakt op de verkiezingsdag en de ochtend daarna. In de twee uitzendingen komen diverse reportages voorbij, waaronder de opname van het indrukwekkende gedicht van Demi Baltus en het stemmen van burgemeester Frank Dales met zijn dochtertje Anna in de Bosbeekschool in Santpoort.

Ook zijn terug te zien de blijdschap en het verdriet van de winnaars en verliezers, de interviews met de kopstukken van de partijen, de nieuwkomers in de raad, degenen die hun plek zijn kwijt geraakt en de dramatische wending op donderdagochtend, toen bleek dat D66 alsnog een extra zetel veroverde ten koste van de PvdA.