Zeewijkpassage feestelijk geopend

Zeewijkpassage feestelijk geopend
Foto: De Jutter

Vannmorgen vond de feestelijke opening van de Zeewijkpassage plaats door wethouder Verkaik. De openingshandeling verliep niet helemaal vlekkeloos omdat de wethouder niet bij de ballonnen kon. Deze hingen te hoog maar dat werd opgelost. Voor de feestelijke dag was een heuse ballonenclown ingehuurd, was er muziek en werden de drankjes en hapjes door de winkeliers aangeboden. Aan het eind van de dag is de verloting van vier keer een vakantiereis naar Frankrijk.

Winkelcentrum Zeewijkpassage werd omstreeks 1970 gebouwd. Na de oprichting is het winkelcentrum diverse keren verbouwd. De laatste verbouwing dateerde echter uit 1994. Het centrum was dus wel aan vernieuwing toe. Door de aanwezigheid van twee parkeerkelders en een parkeerdek zijn er nu in totaal circa 200 parkeerplaatsen.

In de ruime passage is een vernieuwde Aldi-formule, een DekaMarkt World of Food, een nieuwe Action, een nieuwe drogisterij, maar ook de nieuwe winkels van Primera en Mister Shi, een bloemist, de beste slager en bakker van de IJmond en het uitgebreide assortiment van Avrysa Market. En dan de slijterij, de apotheek, de kapsalon en de Bodymanager niet te vergeten completeren het ruime aanbod in de Zeewijkpassage.

opening zeewijkpassage (7) opening zeewijkpassage (5) opening zeewijkpassage (4) opening zeewijkpassage (2) opening zeewijkpassage (1)
<
>
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

zzz

%d bloggers liken dit: