Geslaagde testuitzending vanuit nieuwe radiostudio

Geslaagde testuitzending vanuit nieuwe radiostudio
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Vandaag was het zover; de éérste testuitzending vanuit de nieuwe radiostudio van RTV Seaport. Om 12:00 uur precies zette programmamaker Pim Geurts de schuiven van het mengpaneel open. Daarmee gingen de eerste beats vanaf de nieuwe locatie de ether in. 

De vrijwilligers zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om de studio operationeel te krijgen. Het was spannend of al de aangesloten apparatuur in de praktijk ook zou werken. ‘Toch kom je tijdens de test dingen tegen die anders moeten, maar het waren kleine zaken die op te lossen waren. Al met al een geslaagde eerste uitzending’, aldus Pim Geurts.

Aankomende woensdag is de kick-off uitzending van het nieuwe RTV Seaport. Vanaf 12:00 uur is deze uitzending te volgen via 107.8 FM of via de livestream op de website.