Genomineerden Sportgala Velsen

Genomineerden Sportgala Velsen
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

De organisatie van het Sportgala van de gemeente Velsen heeft een groot aantal aanmeldingen ontvangen voor het jaarlijkse sportgala, dat wordt gehouden op vrijdag 9 maart in het Thalia Theater in IJmuiden. Tijdens dit gala wordt bekend gemaakt wie zich de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Talent, Master en Gehandicapte Sporter van het jaar 2017 mag noemen.

Het gala is vrij toegankelijk en de presentatie is zoals altijd in handen van Frank Snoeks, sportverslaggever van Studio Sport.

De Genomineerden zijn:
Sportman: Lars Bottelier (openwater zwemmen/lb zwemmen), Matthijs Büchli (baanwielrennen), Jimmy Demmers (trampolinespringen), Robin van der Kolk (fietscross), Olav Molenaar (roeien).

Sportvrouw: Boxie Borchart (skiën), Tessa Dijksman (wielrennen baan + weg), Zoë Hekelaar (trampolinespringen), Nina Kessler (wielrennen baan + weg), Romana Schuring (trampolinespringen), Maaike Spring in ’t Veld (trampolinespringen).

Sportploeg: Dutch Diversity (moderne dans), Terrasvogels Softbal (softbal), TVIJ Synchroon Team (trampolinespringen), TVIJ (trampolinespringen), VOB Demoteam Danceworks (dansen), VZOS (handboogschieten).

Sporttalent: Amine Abaidi (turnen), Yannick Bak (volleybal), Nick Boxelaar (honkbal), Callisto Costantin (karten), Ella Edwards (trampolinespringen), Rico Haarbosch (karten), Anaïs Hollander (karate), Nadine Hollander (karate), Deacon Huijbers (motorcross), Naomi Schotvanger (openwater zwemmen), Tenzin Tieman (openwater zwemmen), Blanca Uijtendaal (judo), Robin Vogel (pencak silat), Yvette de Vos (judo), Celine Willemsen (karate).

Sportmaster: Monique Boerema (schaatsen), Ernie Breuer (handboogschieten), Gerard Brussaard (zwemmen lb), Brian Burggraaf (wielrennen), Maarten Duijn (wado karate), Simone Geel (atletiek), Edwin Hiense (jiu jitsu), Victor van den Hoff (schaatsen), Bernard Jonkman (tennis), Rebecca Neus-Wichmann (bmx), Judith Porsch (handboogschieten), Maarten Porsch (handboogschieten), Wim Roosen (atletiek), Richard Schenk (handboogschieten).

Gehandicapte Sporter: Florianne Bultje (zwemmen).

De jury bestaat uit Annette Baerveldt (wethouder sport), Michelle Diemeer (oud judoka), Friso Huizinga (chef redactie de Jutter/ de Hofgeest), Corina Post (vakleerkracht bewegingsonderwijs), Frank Snoeks (sportverslaggever Studio Sport), Pieter de Waard ( algemeen directeur SC Telstar), en Govert Wisse (freelance sportjournalist).

Kijk voor meer informatie van het Sportgala op www.sportgalavelsen.nl

%d bloggers liken dit: