Leden gezocht voor participatieraad Velsen

Leden gezocht voor participatieraad Velsen

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving van Velsen. Dit geldt zeker ook voor gehandicapten, chronisch zieken, uitkeringsgerechtigden, jongeren die met zorgen rondlopen of mensen die moeilijk aan het werk komen. Zij worden niet altijd gehoord terwijl zij ook vaak ervaringen en ideeën hebben. De participatieraad ondersteunt hen daarbij. Wil jij er ook voor zorgen dat zij goed gehoord worden? Meld je dan nu aan voor de participatieraad Velsen.

Vanaf 1 april 2018 starten in zowel Beverwijk, Heemskerk als in Velsen de participatieraden. Groepen van 7 tot 12 vrijwilligers die, ondersteund door professionals uit de gemeente, zelf aan de slag gaan. Samen manieren bedenken om in contact te komen met de mensen om wie het gaat. Luisteren naar hun ideeën en initiatieven mogelijk maken.

Als lid van de participatieraad is jouw kennis en ervaring belangrijk, maar je voelt je vooral betrokken bij sociale vraagstukken. Zo kunnen we met elkaar het samenleven in onze gemeente verbeteren. Heb je belangstelling om deel te nemen aan de participatieraad? Meld je dan voor 1 maart 2018 aan via vacatures@velsen.nl. Meer informatie kun je vinden op www.velsen.nl.