Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Renée Smit-Plant

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Renée Smit-Plant
Foto RTV Seaport/PR

Burgemeester Dales van Velsen heeft donderdagmiddag 1 februari een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Renée Smit-Plant uit Santpoort-Zuid. Zij werd benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Mevrouw Smit-Plant is bestuurslid en coördinator van de Stichting Aangepast Vervoer Zuid-Kennemerland. ‘Rolmobiel’ is een in Haarlem gevestigde vrijwilligersorganisatie en vervoert rolstoel gebonden personen in de regio Zuid-Kennemerland. Rolmobiel bewijst al meer dan 33 jaar haar bestaansrecht en heeft een uitstekende reputatie.

Mevrouw Smit-Plant is sinds 2004 verbonden aan Rolmobiel als centralist en sinds 2006 als coördinator van de centrale en tevens als bestuurslid.
Samenvattend is Rolmobiel mede dankzij mevrouw Smit-Plant uitgegroeid tot een solide vrijwilligersorganisatie, waar vele mensen in hulpbehoevende omstandigheden van afhankelijk zijn als het gaat om mobiliteit.

Verder heeft Mevrouw Smit-Plant zich 10 jaar ingezet bij de tennisvereniging De Nieuwe Brug en heeft ze verschillende hand- en spandiensten vervuld bij indoor toernooien, die met Kerstmis werden gehouden.

%d bloggers liken dit: