Opvallend door Europa met de IJmuidense camper

Opvallend door Europa met de IJmuidense camper

Globetrotters die in hun specialpaint camper Europa willen trekken. Ilse Bloemzaad-Jonker en Stephan Jonker hebben hun camper laten spuiten(graffiti) door de verfdokter Robert-Jan uit Utrecht. Samen hebben ze stukje bij beetje de afbeeldingen ingekleurd met dit als eindresultaat. Alle inspiraties zijn voortgekomen uit foto’s die op de facebookpagina “Een IJmuidenaar Leeft” geplaatst zijn.

Ilse kreeg inspiratie door de vele foto,s die ze steeds ziet op facebook en wilde hier iets mee gaan doen. Zij gaf aan dat ze niet verwacht hadden dat ze zoveel bekijks zouden hebben met de camper, maar met deze uitstraling draag je IJmuiden een echt warm hart toe. Het kan dus zomaar zijn dat er een deel van jouw foto van op deze camper tot leven is gekomen. Fantastisch dat ze IJmuiden op de kaart gaan zetten met de camper. In het voorjaar zullen ze hun eerste reis gaan maken, ik wens ze veel veilige kilometers en heel veel plezier met deze opvallende verschijning in Europa.