Muziekvereniging Soli zoekt jong talent

Muziekvereniging Soli zoekt jong talent
Foto RTV Seaport/PR

Op zaterdag 10 maart geeft Muziekvereniging Soli het jaarlijkse concert in de Stadsschouwburg Velsen. Het opleidingsconcert vormt een onderdeel van het programma. Dit is een orkest dat bestaat uit jeugd en volwassenen die gemiddeld vier jaar geleden zijn gestart met het bespelen van een muziekinstrument.

Nu is Soli op zoek naar nieuw talent. Ben je op zoek naar een orkest om je muzikale talenten te ontwikkelen dan is het opleidingsorkest van Muziekvereniging Soli iets voor jou. Zoek contact en bespreek met lid van Soli of en hoe je je muzikaal verder kunt ontwikkelen.

Aanmelden kan via een e-mail naar Opleidingen@soli.nl. De oefenavond is op Donderdagavond van 18:30 – 19:45 uur in de grote zaal van het Soligebouw in Santpoort-Noord.
Info op de website www.soli.nl