Masterclasses voor jonge zeevissers

Masterclasses voor jonge zeevissers
Haven IJmuiden - Some rights reserved by enovision.net

Ben jij een fanatieke zeevisser of ken je enthousiaste jeugdige zeevissers? Dan hoort Sportvisserij MidWest Nederland dat graag. De federatie is op zoek naar jonge zeevissers tussen de 12 en 18 jaar. Voor deze vissers organiseren we in het voorjaar masterclasses. De eerste (kennismakings-) bijeenkomst is op 28 januari in Noordwijk maar later aan een masterclass meedoen mag ook.

Deze workshops bestaan uit theorie (o.a. aas, onderlijnen, biologie en het lezen van de zee) en praktijk. Tijdens de masterclasses krijg je tekst en uitleg van zeer ervaren strandvissers. Het is de bedoeling dat de deelnemers na de masterclasses, steeds beter kunnen zeevissen en zelfs kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Heb je interesse of wil je meer weten? Dan kun je een mail sturen naar maikel@smwn.nl of bellen met Maikel van Breugel, 0251 – 745667.

%d bloggers liken dit: