Kat opgesloten in ondergrondse container

Kat opgesloten in ondergrondse container
Foto: Stichting Dierenambulance Velsen

St. Dierenambulance Velsen krijgt melding van een kat in een ondergrondse vuilcontainer in de Voermanstraat in IJmuiden. De melder meldt constant gemiauw te horen vanuit de container en maakt zich grote zorgen. Direct blijkt dat het een grote uitdaging kan worden de kat uit de container te krijgen, maar zonder twijfel doen de vrijwilligers hun uiterste best.

Na even stoeien om op een veilige manier voor mens en dier in de container te komen te hangen. Weet onze vrijwilliger met een vangstok en nauwkeurigheid de kat uit de container te halen. De kat blijkt ongedeerd en gaat zelf weer op pad naar huis.

Opgelet! Vergeet nadat u uw vuil naar de container brengt de klep niet te sluiten. Niet alle kleppen sluiten uit zichzelf.

Tekst en foto’s: St. Dierenambulance Velsen

%d bloggers liken dit: