Help Thuis in de Wijk aan donatie van ING

Help Thuis in de Wijk aan donatie van ING
PR foto ING

De maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds. Onder het motto ‘Help Nederland Vooruit’ wil ING lokale initiatieven die zich inzetten voor de maatschappij een steuntje in de rug geven.

U kunt Telstar Thuis in de Wijk aan een zo hoog mogelijk bedrag helpen door op deze stichting te stemmen via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-telstar-thuis-in-de-wijk-ttidw

Tot en met zondag 11 februari 2018 kan er met elk e-mailadres één keer gestemd worden. Op 10 maart wordt bekend gemaakt welk lokaal initiatief welk bedrag heeft gewonnen.

Met een donatie van het ING Nederland fonds wil Telstar Thuis in de Wijk de voortzetting van Playing for Success IJmond en School’s cool IJmond mogelijk maken. Playing for Success wordt uitgevoerd in het leercentrum van het Telstar-stadion, School’s cool floreert dankzij vrijwillige thuismentoren. Beide programma’s zijn gericht op het verbeteren van motivatie, concentratie, zelfvertrouwen en samenwerking van leerlingen. Dit heeft positieve invloed op de leerprestaties en voorkomt zo schooluitval.