Telstar met één punt terug uit Maastricht

Telstar heeft vrijdagavond een punt meegenomen uit Maastricht. De lastige uitwedstrijd tegen MVV werd met 0-0 afgesloten. Gelet op de krachtsverhouding tussen de twee ploegen, was het gelijkspel terecht.

In de eerste helft startte MVV sterk en ging het op zoek naar een snelle treffer. Grote kansen bleven echter uit. Telstar nam al snel het initiatief over en was via Osman en Platje een aantal keer dichtbij een doelpunt. Vlak voor rust was de grootste kans voor MVV. De bal werd hard voorlangs geschoven en ging aan alles en iedereen voorbij.

In de tweede helft werd het steeds meer een wedstrijd. MVV kreeg tot twee keer toe een grote kans, die de Limburgers niet verzilverden. Namens Telstar kregen Hamdaoui, Novakovich, en Platje kansen om te scoren, maar de scherpte ontbrak.

Ondanks de 0-0 en het mislopen van twee punten, blijven de Witte Leeuwen op de vierde plek staan. Zij lopen zelfs een punt uit op het onder Telstar staande Jong-PSV en een punt in op nummer drie Jong-Ajax.