Toekomst schouwburg donderdag in raadsessie

Toekomst schouwburg donderdag in raadsessie
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De toekomst van de stadsschouwburg Velsen is donderdagavond 11 januari onderwerp van een sessievergadering van de gemeenteraad van Velsen. Zoals bekend wil het college van B&W eenmalig 1,5 miljoen euro aan steun verlenen om te voorkomen dat de schouwburg failliet gaat.

RTV Seaport zendt deze sessie, die na de pauze om 21:30 uur begint, rechtstreeks uit. Voor de pauze zijn er drie andere sessies, die gaan over de agenda sportaccommodaties 2018-2022 (met als titel Ruimte voor de sport!), de kadernota ontwikkeling 2017 van het grondbeleid en het beoogde innovatiefonds MKB Velsen. De eerstgenoemde sessie wordt ook live uitgezonden, de twee andere sessies worden met behulp van interviews samengevat.

De uitzending van Raadsplein TV begint donderdag om 19:20 uur en is te zien via Ziggo kanaal 40 en de live-stream op www.rtvseaport.nl