Burgemeester klaar met mopperaars

Burgemeester klaar met mopperaars
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Burgemeester Frank Dales is klaar met klagers en mopperaars. ‘Een klein deel van de bevolking is negatief en nooit tevreden. Ik geef liever aandacht aan de positieve burgers, die actief deelnemen aan de samenleving en veel vrijwilligerswerk doen. Zij zijn de helden van Velsen.’

Dat was de kernboodschap van zijn toespraak, waarmee Dales maandagavond veel applaus oogstte tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Velsen in de Burgerzaal van het stadhuis. ‘Het gaat goed met Velsen, we zijn financieel gezond, er zijn hier prima voorzieningen en Telstar staat stevig in het linker rijtje,’ aldus de burgemeester. ‘Eigenlijk zijn wij in Velsen en de IJmond veel te bescheiden. We mogen best wat trotser zijn en dat uitdragen.’

RTV Seaport was live aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie en nam interviews af met politici en vertegenwoordigers van uiteenlopende bedrijven, organisaties en verenigingen. Deze uitzending wordt later deze week een aantal keren herhaald en is dan ook te zien via Uitzending Gemist op de website.

%d bloggers liken dit: