Nieuwjaarsreceptie Velsen maandag live op TV

Nieuwjaarsreceptie Velsen maandag live op TV
©RTVSeaport/ Dennis Gouda

De openbare nieuwjaarsreceptie van de gemeente Velsen wordt maandag vanaf 17 uur live uitgezonden op RTV Seaport.

Tijdens deze uitzending, die tot 19 uur duurt en wordt gemaakt door het team van Raadsplein TV, komen zowel bekende als onbekende Velsenaren voor de camera. De interviewers Esther van der Veur, Netty Struijs en Gertjan Huijbens vragen diverse aanwezigen naar hun wensen en verwachtingen voor 2018.

Belangrijk onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is de toespraak van burgemeester Frank Dales, die uiteraard integraal wordt uitgezonden. Ook zal tijdens het live-programma met diverse politici en andere betrokkenen alvast vooruit worden geblikt op de gemeenteraadsverkiezingen in maart, die het vierjaarlijks hoogtepunt vormen voor de lokale democratie en de lokale politieke verslaggeving.

%d bloggers liken dit: