Werkzaamheden Kruising Kalverstraat/Engelmundusstraat

Werkzaamheden Kruising Kalverstraat/Engelmundusstraat
Foto RTV Seaport / Chris hoppenbrouwer

Vanaf maandag 8 januari 2018 starten de werkzaamheden aan de kruising Kalverstraat/Engelmundusstraat/Frans Naereboutstraat en het Velserduinplein. Op de kruising komt een verkeersplateau en de Engelmundusstraat wordt opnieuw bestraat.

Tijdens het werk zijn de kruising en de Engelmundusstraat voor al het doorgaande verkeer afgesloten. Bewoners/omwonenden worden in de eerste week van januari 2018 per brief geïnformeerd. Winkeliers zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. De markt blijft voorlopig op het oude gedeelte van het Velserduinplein. Dat betekent dat de Engelmundusstraat toegankelijk blijft vanaf de Lange Nieuwstraat zodat de marktkooplieden vanaf de Lange Nieuwstraat het Velserduinplein op kunnen rijden.

Het werk aan de kruising zal naar verwachting ongeveer 2 weken duren. De totale werkzaamheden (inclusief herinrichting Engelmundusstraat) duren afhankelijk van het weer 7 of 8 weken.