8e Nieuwjaarsduik Velserbroek telde ruim 200 duikers.

8e Nieuwjaarsduik  Velserbroek telde ruim 200 duikers.
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Dankzij een ongekend hoge temperatuur was er 1 januari om 15:00 uur heel veel belangstelling voor alle helden en heldinnen die meededen aan de nieuwjaarsduik in de Westbroekplas bij Villa Westend in Velserbroek. Door een hoge buitentemperatuur van 8 graden kan de organisatie weer terugkijken op een zeer geslaagde duik met 200 duikers.

Door het publiek, dat in zeer groten getale op het evenement was afgekomen, werd er afgeteld en om precies 15.00 uur werden na de warming up de duikers door Wethouder Annette Baerveldt weggeschoten. Na afloop kregen alle duikers een oorkonde en heerlijke Unox erwtensoep in Villa Westend. In Villa Westend bleef het tijdens de zeer goed georganiseerde nieuwjaarsparty nog lang gezellig

%d bloggers liken dit: