herkansing voor koopjesjagers van Vynil, CD’s en singels

herkansing voor koopjesjagers van Vynil, CD’s en singels

Afgelopen vrijdag organiseerde de lokale omroep RTV Seaport een 12 uur durende live radio-marathonuitzending die geheel in het teken stond van het afscheid uit het Witte Theater. Oud-vrijwilligers, DJ’s en anderen belangstellenden wisten de weg naar de studio te vinden. Bezoekers konden een bod doen op de vele LP’s, singels, CD’s meubilair en andere spullen, die niet mee verhuisd worden en te koop werden aangeboden.

Belangstellenden die vrijdag geen gelegenheid hadden kunnen in de herkansing op woensdagavond 27 december. Van 19.00 tot 21.00 uur staat de deur opnieuw open voor de verkoop van CD’s, vynil, singels en alles wat nog over is aan meubilair en apparatuur.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de lokale omroep RTV Seaport.