Radiostoring lokale omroep RTV Seaport

Radiostoring lokale omroep RTV Seaport

Wie vandaag tussen 12.00-en 14.00 uur naar het programma Velsen Vandaag van RTV Seaport Radio heeft geluisterd heeft gemerkt dat de uitzending rond half 2 werd verstoord door het brandalarm. Vervolgens werd op dwingende luide toon verzocht om het pand zo spoedig mogelijk te verlaten waaraan de presentatoren Theo Koster en Netty Struijs uiteraard gehoor aan hebben gegeven. Hiermee kwam een einde aan de uitzending. Gelukkig bleek het loos alarm.

Afgelopen zaterdag had het Witte Theater te kampen met een fikse stroomstoring waardoor ook de radio uitviel. Maar de vrijwillige technici van de lokale omroep RTV Seaport hebben de gevolgen van de stroomstoring kunnen herstellen. Maar de stroomstoring heeft wel tot gevolg dat de herhaling van het programma Velsen Vandaag van maandag 11 december tussen 16.00 en 18.00 uur komt te vervallen.