Raad samengevat in drie korte interviews

Raad samengevat in drie korte interviews
Foto RTV Seaport / Peter Denkema

Toch géén vlagvertoon in de raadzaal, toch wel de hele zomer slapen in strandhuisjes en toch ook sociale woningen in plan Handgraaf in Santpoort-Zuid. Dat waren drie belangrijke uitkomsten van de raadsvergadering van 30 november.

Raadsplein TV was er bij en deed verslag. hieronder een samenvatting aan de hand van drie korte interviews.

Voorbeschouwing met Leen de Winter (CU), vooral over zijn amendement voor deel sociale woningbouw in plan Handgraaf in Santpoort-Zuid en zijn motie voor een Nederlandse en gemeentelijke vlag in de raadzaal:

Marianne Vos over haar vraag of Velsen net als Heemskerk en Beverwijk minima tegemoet kan komen met goedkopere zorgverzekering:

Jeroen Verwoort (VVD) en gast van de raad Peter Perger blikken terug op raadsvergadering, o.a. over toezegging van wethouder dat er toch het hele zomerseizoen mag worden geslapen in de strandhuisjes in IJmuiden:

%d bloggers liken dit: