Lotgenoten rouw in buurthuis de Brulboei

Lotgenoten rouw in buurthuis de Brulboei
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Bent u iemand die graag wil praten over het verlies van uw partner met mensen die weten waar het over gaat? Dan is de lotgenotengroep Rouw misschien iets voor u. Een klein groepje komt eens in de 5 a 6 weken bij elkaar om te praten in buurthuis de Brulboei.

Dinsdagmorgen 14 november van 10.00-11.00 uur bent u van harte welkom in De Brulboei, Kanaalstraat 166 in IJmuiden. Deelname is gratis en vrijblijven

Wilt u meer informatie of bent u wel geïnteresseerd maar verhinderd dan kunt u contact op nemen met Margit Kooter (ouderenadviseur bij Socius) 088-8876950 of Elisabeth Hoekstra (Sociaal Wijkteam) 06-83231221 ehoekstra@swtvelsen.nl. De volgende lotgenoten ochtend is dinsdag 12 december.