Kunstlijnweekend Velsen

Kunstlijnweekend Velsen
FOTO: website Tammo Schuringa

In de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid is Tammo Schuringa de ‘artist in residence’. Hij is beeldend kunstenaar en illustrator. Zijn werk verscheen op boekomslagen en bij artikelen in kranten. Zijn autonome werk bestaat uit tekeningen en (foto)collages en is vaak een reactie op de absurditeit van de maatschappij. Bij de tentoonstelling Ondersteboven bouwt Schuringa voor op eerdere collages. In de kerk komt een meer dan grote ‘topsy-turvy pop’ met twee gezichten. Zondag van 12.00 tot 17.00 uur. www.tammoschuringa.nl.

In het Raadhuis van de Kunst presenteert Kunstenaars Collectief Velsen zich met open ateliers en een uitgebreide expositie van twaalf kunstenaars. Te zien zijn daarom ook werken van verschillende disciplines in uiteenlopende stijlen. Van magisch realistisch tot abstract, van minimalistisch tot expressief. Torenstraat 7, Velsen-Zuid. Open zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

 

%d bloggers liken dit: