Bolderbazar in de oud-katholieke parochie

Bolderbazar in de oud-katholieke parochie
Foto: RTV Seaport/PR

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober wordt in de oud-katholieke parochie in Oud-IJmuiden de jaarlijkse Bolderbazar georganiseerd. Er zijn verschillende stands met sieraden en snuisterijen, handgemaakte spullen en lekkernijen. Ook voor oude boeken, gebruikte spullen en tweedehands kleding kunt u op de bazar terecht en zoals elk jaar wordt er verse vis verkocht. Verder zijn er verschillende verlotingen en ook het Rad van Avontuur is van de partij.
De Bolderbazar wordt gehouden in verenigingsgebouw De Bolder aan de Bloemstraat in IJmuiden, direct achter de oudkatholieke kerk. De bazar is op vrijdag 27 oktober geopend van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.